Як скинути Nokia 920 Lumia

Смартфон Nokia 920 Lumia відноситься до тих пристроїв, які мають вбудований акумулятор. Тому якщо телефон «зависає», батарею витягти неможливо, що призводить до великих незручностей.

В такому разі, щоб перезавантажити ґаджет, необхідно зробити наступну процедуру - одночасно затиска
ємо кнопки включення телефону та зменшення гучності. Тримаємо доти, поки не відчуємо вібрування. От і все – смартфон виключився.




В деяких випадках необхідно зробити повне скидання – hard reset - Nokia 920 Lumia.
Це буває необхідно, якщо неможливо видалити якийсь додаток, або ж телефон просто «глючить». УВАГА! Внаслідок «хард резету» видаляються всі файли в пам’яті телефону, а також контакти з телефонної книги. Тому добре подумайте, перш ніж виконати дану маніпуляцію!

Якщо Ви все ж наважились, то
hard reset Nokia 920 Lumia проводиться наступним чином – одночасно натискаємо й утримуємо кнопки включення живлення, камери і зменшення гучності. Після вібрації смартфона відпускаємо кнопку камери, а 2 інші тримаємо ще на протязі 5 сек.

P.S. Всі маніпуляції зі своєю технікою Ви робите на свій страх і ризик. Автор блогу не несе ніякої відповідальності за нанесену шкоду під час виконання вищезазначених дій.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.