Компанія Apple офіційно презентувала iPhone 5S і 5C

Компанія Apple презентувала оновлену модель "п'ятого" iPhone 5S, який продовжив генеральну лінійку продуктів компанії, повідомляє офіційний сайт компанії. Також була представлена ​​модель бюджетного iPhone 5.

Зовні моделі ідентичні, проте відрізняються матеріалом корпусу. Модель 5S виготовлена ​​зі скла і металу, а 5C - з пластику , як і перші айфони. Обидва айфона мають 4-х дюймовий екран і оснащені коннектором Lightning.



Значно розширена лінійка кольорів нових моделей. iPhone 5S представлений у трьох варіантах - чорному , сріблястому і золотому. iPhone 5C можна буде придбати в червоному , жовтому , зеленому , синьому та білому варіантах.

В моделі 5S встановлено новий 64-бітний процесор A7, продуктивність якого на 30% вище, ніж у чіпі A6 в попередній версії "п'ятого" айфона. Таким чином, iPhone 5S стане першим смартфоном із 64-бітною архітектурою. Модель отримала два гігабайти оперативної пам'яті, а також 64 гігабайти внутрішньої пам'яті. Дешевша модель 5C матиме начинку, приблизно відповідну iPhone 5. iPhone 5C забезпечили двоядерним процесором, пристрій має 1 гігабайт оперативної пам'яті і 16 або 32 гігабайти внутрішньої пам'яті.

Нові моделі підтримують «швидкі» мережі LTE-Advanced.

iPhone 5S має більш сучасну камеру iSight, її роздільна здатність становить 13 мегапікселів. Крім того, камера має подвійний світлодіодний спалах. Тим часом iPhone 5C оснащений камерою, подібної до тієї, що встановлена ​​на першій версії «п'ятого» айфона.

iPhone 5S має вбудований сканер відбитків пальців Touch ID, який розміщується на «домашній» кнопці під екраном. Тепер кнопку можна застосовувати і для розблокування телефону, і для авторизації на сервісах Apple, в тому числі, на сайтах App Store і iCloud
.
У США апарат без контракту буде коштувати від 650 до 850 доларів (200-400 доларів з контрактом). 5С обійдеться в суму 300-450 доларів без контракту оператора і приблизно 99 доларів - з контрактом.

На презентації також було оголошено, що «п'ятий» iPhone знімається з продажу.

За матеріалами http://www.polit.ru/

Коментарі

  1. І тут ще одна "погремушка" від Яблука. Розводять людей на прагненні бути "кращим" ніж інші.

    Ще не зустрічав ні одної людини, котра б, чоба на 70% використовувала можливості девайсів даного типу: просто дзвонять, знімають мильною камерою, бавляться забавки.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ви абсолютно праві. Продукція Еппл - це для тих, хто хоче "кинути понти". А мегапотужним функціоналом там і не пахне...

      Видалити
  2. краще потратити гроші на стрибок з парашутом. А дзвонити і знімати зараз можна будь яким телефоном

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.