Samsung Galaxy Gear - "розумний" інтернет-годинник

Компанія Samsung Electronics 4 вересня, напередодні берлінської виставки електронних новинок IFA 2013, презентує новий високотехнологічний ґаджет Galaxy Gear , який являє собою інтернет-годинник на базі Android .

Видання VentureBeat вже сьогодні повідомляє, що йому вдалося побачити Galaxy Gear і отримати короткий уявлення про те , що саме являє собою цей ґаджет.



Згідно з даними видання, Gear - це великий електронний наручний годинник з 3- дюймовим РК-екраном , що працює на базі Android і має 4-мегапіксельну камеру. Видання не повідомляє , чи працює Gear із стільниковими мережами , але WiFi- передавач у ньому є. Крім того , VentureBeat пише , що Gear в його нинішньому вигляді - це зовсім не заміна смартфона або планшета , а скоріше просунутий фітнес-пристрій. Набір програм тут досить обмежений і деякі з програм пов'язані з медико-фізкультурною тематикою.

Також повідомляється, що Gear має підтримку Bluetooth і можливість з'єднання зі смартфонами Samsung Galaxy S.

Серед програмного забезпечення Gear можна виділити програми для підрахунку калорій і моніторингу фітнес-тренувань, а також пульсомір і медичний монітор. Нічого більш вражаючого, за даними Venture Beat, в Gear поки немає. Втім, раніше з'явилися відомості , що платформа Gear буде відкритою і під неї можна буде писати сторонні додатки.

За матеріалами http://it.siteua.org/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.