Відбулась презентація Apple iPad Air та iPad mini 2

Сьогодні ввечері відбулась презентація Apple iPad 5 Air та iPad mini 2.

Новий
iPad Air став тоншим, легшим, делікатнішим, словом, він заслужив абсолютно нову назву, ніж просто очікуване " iPad 5".




Планшет отримав той же 9,7- дюймовий дисплей Retina, проте його товщина стала на 20% менша (7,5 мм), а вага зменшилася майже на 200 грамів. Оновилася також і палітра кольорів корпусу - наявні забарвлення Silver і Space Grey.

Як і очікувалося, яблучна новинка отримала потужний чіп A7, а разом з ним і співпроцесор M7. До всього іншого, девайс обзавівся покращеною фронтальною камерою FaceTime HD, а також подвійним мікрофоном. Планшет підтримує ті ж стандарти Wi -Fi, що і його попередник.

Всупереч чуткам і очікуванням, новий iPad Air не отримав сканер відбитків пальців Touch ID.

Приємно, що Apple зберегла стандартний цінник на новий iPad - $ 499 за модель на 16 Gb. Дивно, але на прилавках залишиться "старпер" iPad 2, який продаватимуть за $ 399 за 16 Gb версію.

Продажі стартують 1 листопада у багатьох країнах світу. Україна, на жаль, до цього списку щасливчиків, як завжди, не входить.

iPad mini з Retina-дисплеєм отримав чіп A7 ( акий самий стоїть в iPad Air і iPhone 5S), що гарантує користувачам графіку швидшу у 8 разів, ніж у простому iPad mini. На жаль, на презентації нічого не було сказано про чіп M7, що відповідає за "захоплення руху. Схоже, що iPad mini, якому дісталася довгоочікувана "ретіна", все-таки недоотримає якісь фішки старшого побратима. Ємності батареї вистачить на 10 годин безперервної роботи .

Крім того, оновлений mini може похвалитися 5-мегапіксельною камерою iSight і FaceTime - камерою з роздільною здатністю 1080p. Цілком непогано, для кишенькового планшета.

Також варто відзначити новий Wi - Fi. За словами Філа Шиллера, він став в 2 рази швидший. Непогано , але судячи з усього , iPad mini поки не доріс до модуля зі стандартом 802.11ac , якими укомплектовані останні MacBook.

За матеріалами http://ukrainianiphone.com/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.