Як покращити точність роботи сканера відбитків пальців у iPhone 5S

Дактилоскопічний датчик Touch ID став одним з головних переваг нового флагманського смартфона Apple - iPhone 5S, і цілком природно, що модуль тут же був досліджений багатьма експертами та оглядачами. Однак, іноді рядові користувачі дають урок фахівцям, пропонуючи прості, але вельми ефективні рішення щодо покраження його роботи.



Одне з таких рішень дозволяє підвищити ефективність роботи сканера відбитка пальця Touch ID. Модуль для біометричної ідентифікації користувача від Apple є одним з кращих на ринку, проте працює аж ніяк не ідеально і не завжди розпізнає власника смартфона по першому доторку кнопки Home. Щоб збільшити точність роботи модуля, користувачі пропонують вносити кілька варіантів відбитків одного пальця в iPhone 5s. Нагадаємо, що пристрій дозволяє додати до 5-ти різних відбитків.

Внести в систему новий відбиток можна при першому вмиканні смартфона або в Налаштуваннях при подальшому використанні. Суть описаного методу щодо поліпшення роботи Touch ID полягає в тому, щоб вносити в систему не один, а кілька однакових відбитків одног і того ж пальця. Як стверджують самі користувачі, точність визначення відбитка пальця після його «дублювання» зростає приблизно до 90%!

За матеріалами http://yablyk.com/

Коментарі

  1. Все просто, але в кого не виходить, ось хороший центр http://macpoint.com.ua/ для ремонту.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.