Samsung Galaxy S5 представлять 24 лютого


Samsung представить Galaxy S5 24 лютого в Барселоні. Про це свідчить тизер з промовистою назвою "Unpacked 5, episode 1", який опублікувала компанія. Заголовок може означати, що, крім презентації флагмана, на нас чекає ще кілька подібних заходів, однак анонс Galaxy S5, безумовно, залишається найбільш значущим серед них. Захід відбудеться о 20:00 за центральноєвропейським часом (22:00 за київським часом).


За останніми даними, Galaxy SV буде представлений у двох варіантах: з чотирьохядерним процесором Qualcomm Snapdragon 805 з тактовою частотою 2,5 ГГц або побудованим на 64-бітній архітектурі восьмиядерним чіпсетом Exynos з частотою 2 ГГц. Як і у випадку з Galaxy S4, процесор буде змінюватись в залежності від країни або моделі девайса. Також очікується AMOLED-дисплей з діагоналлю 5,2 або 5,25 дюймів з роздільною здатністю 2560x1440 пікселів, 3 ГБ оперативної пам'яті, 32/64/128 ГБ внутрішньої, 16-мегапіксельну основну і 3,2-мегапіксельну фронтальну камери. Працювати пристрій буде від потужного акумулятора на 3200 мАг. Фахівці KDB також відзначають, що Galaxy S5 стане першим флагманським пристроєм від Samsung, чий корпус буде повністю виготовлений з металу. Працюватиме ґаджет на OS Android KitKat.

За матеріалами http://4pda.ru/


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.