Як зайти в безпечний режим на Android

Якщо у вас перестав працювати, зависає або часто перезавантажується Андроїд смартфон або планшет, то потрібно з'ясувати причину неполадок. Для цього доведеться завантажити апарат в безпечному режимі і з'ясувати, чи винен в збоях системи якась встановлена Вами програма, або проблема криється в чомусь іншому.
Безпечний режим на Андроїд допоможе діагностувати проблему наступним чином - ваш планшет або смартфон буде працювати як завжди, але всі сторонні додатки будуть відключені. Таким чином, якщо апарат перестане зависати або перезавантажуватися, то причиною неполадок є один з останніх встановлених додатків.


Безпечний режим на Андроїд 4.1 і вище

1)Затисніть кнопку вимикання до появи додаткового меню.

2)
Натисніть пальцем на «Вимкнути  живлення» і тримайте, поки не з'явиться таке вікно:



3) Натисніть «OK», і ваш апарат буде перезавантажений в безпечному режимі. Таким чином ви зможете дізнатися причину неполадки Андроїд смартфона або планшета.
Щоб вийти з безпечного режиму , просто вимкніть і увімкніть заново свій пристрій.

Безпечний режим для Android 4.0 і нижче

На Android 4.0 і нижче процес переходу в безпечний режим відрізняється - при включенні планшета або смартфона ви зазвичай бачите логотип. Затисніть в цей момент одночасно кнопки підвищення і зниження гучності і утримуйте їх до тих пір, поки ґаджет не завантажиться повністю.

За матеріалами
http://4idroid.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.