Як встановлювати ігри та програми в iOS не з AppStore без джейлбрейка

AppStore надає великий асортимент додатків для власників iPhone та iPad. Але така жорстка прив’язка до магазину додатків є незручною для багатьох.

Можливість інсталювати будь-які програми не з магазину додатків AppStore мають розробники, у яких є сертифікат Apple Enterprise Certificate. Завдяки наявності цього методу програмісти випускають програми, які може встановити кожен.



Всі подібні утиліти, підписані сертифікатом Apple Enterprise Certificate, зібрані на сайті http://iEmulators.com. Все, що необхідно для інсталяції, - це зайти на даний портал через веб-браузер яблучного ґаджета і вибрати потрібну програму.

Через те, що сертифікат має певний термін дії, перед запуском програми необхідно перевести час на гаджеті назад на певний термін. На скільки саме потрібно перевести годинник, написано в супровідній документації до додатка. Для кожної утиліти це буде своя дата. Після успішного першого запуску програми налаштування часу можна буде повернути назад.

За матеріалами http://info.mobilux.info/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.