Окулярами Google Glass можна буде керувати силою думки

За останні 10-20 років прогрес пішов далеко вперед. Ще в 90-х роках ми не повірили б тому, хто сказав, що управляти телефоном можна за допомогою сенсорного екрану або голосових команд. А зараз ми можемо вийти і зовсім на новий рівень - управління ґаджетами «силою думки». 



Днями в пресі з'явилася нова інформація, яка стосується незвичайної платформи під назвою MindRDR, яку розробила лондонська компанія This Place. Вона дозволяє використовувати телепатію для управління окулярами  Google Glass.

Для роботи платформи буде потрібен додатковий пристрій. Це датчик мозкової активності Neurosky EGG, який необхідно закріпити на голові користувача. Управління Google Glass здійснюватиметься за допомогою підвищення концентрації на певному предметі.

На даний момент силою думки користувачі «розумних» окулярів від Google можуть тільки робити знімки і постити їх в соціальних мережах. Інтерфейс додатку MindRDR представлений у вигляді білої лінії, яка піднімається зі зростанням концентрації. Після досягненні верхньої точки, окуляри зроблять знімок або відправлять його у соцмережу.
Проект MindRDR все ще перебуває на початковій стадії розвитку, але доступ до нього незабаром зможуть отримати сторонні розробники. Відео роботи пристрою можна переглянути тут: http://vimeo.com/99915694

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.