Як встановити свою мелодію на SMS на Android

У даній статті піде мова про те, як встановити власну мелодію на вхідні SMS-повідомлення для пристроїв на Android. Зробити це дуже легко, і всі дії не займуть багато часу. 



Хотілося б попередити, що багато пристроїв на Android відрізняються версією ОС, адже практично у кожного виробника є своя фірмова оболонка або, можливо, ви використовуєте сторонній лаунчер, але, незважаючи на все це, спосіб зміни мелодії на SMS-повідомлення приблизно ідентичний для всіх апаратів.

При цьому способів установки мелодії на SMS на Android є кілька.

Перший спосіб - через налаштування.

Отже, насамперед, що нам належить зробити - це зайти в "Налаштування". Зробити це можна через головне меню пристрою. Далі переходимо до пункту «Звук» і шукаємо вкладку "Системні повідомлення", або це вкладка під назвою "Звук", або інші варіанти.
Для зміни мелодії дзвінка натискаємо на пункт "Звук повідомлень за замовчуванням» (чи "Звук повідомлення", або "Звук повідомлення"), з’являється список де можна вибрати стандартний рінгтон, або ж свій власний.

P.S. У разі, якщо серед можливих варіантів вибору мелодії SMS немає можливості вибрати сторонню мелодію, в цьому випадку вам допоможе одна програма - RingsExtended. Після її установки в списку способів вибору мелодії з'являється додатковий пункт - Rings Extended. Натискаємо його, і далі вже вибираємо мелодію будь-яким наявним у додатку способом - через файловий менеджер, з мультимедійного плеєра і т.п.

Другий спосіб - через додаток роботи з SMS. У різних смартфонах додатки для роботи з SMS можуть відрізнятися, але в більшості з них можна встановити мелодію на SMS. Ми розглянемо випадок зі стандартним для Android 4.x додатком SMS. Отже, спочатку треба перейти в SMS (Повідомлення).

Наступна дія після входу – натиснути на сенсорну (механічну) кнопку «Опції» ("Меню") і вибрати один з пунктів, а саме «Настройки».

Далі переходимо в пункт «Повідомлення» і вибираємо «Рінгтон» (Звук повідомлення).
Наступним кроком є ​​вибір мелодії через доступні засоби вибору мелодій у вашому смартфоні, наприклад, через файловий менеджер.

Джерело:
android4all.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.