Абоненти МТС отримають "Інтернет Бонус"

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про введення нової опції в рамках програми лояльності «МТС Бонус» для абонентів передплаченого сервісу.

Щодня абоненти зможуть отримувати додаткові бонусні бали, просто користуючись мобільним інтернетом.


Тепер абоненти МТС Передоплата будуть отримувати додаткові бонусні бали за користування мобільним інтернетом. П'ять бонусів будуть нараховуватися один раз на добу, в незалежності від кількості з'єднань з інтернетом, часу, проведеного в інтернеті, використаного трафіку та інших умов.

Для того щоб активувати опцію «Інтернет Бонус», достатньо відправити цифру 5 в тексті SMS на номер 820, відправка SMS не тарифікується.

Отримувати додаткові бали за мобільний інтернет можуть тільки учасники програми лояльності «МТС Бонус», які активували опцію «Інтернет Бонус».

Підключити програму лояльності «МТС Бонус» можна, відправивши пусте SMS на номер 820 або слово «activ» на номер 820. Повідомлення на номер 820 не тарифікується.

Обмінювати накопичені бали можна на пакети безлімітного інтернету, послуги МТС, ваучери магазинів електротехніки, парфумерії та косметики, ресторанів, туристичних і страхових компаній, а також підписку на журнали.

За матеріалами http://itnews.com.ua/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.