Відома приблизна дата початку продажу iPhone 6 та iPhone Air

Німецький оператор Deutsche Telekom, а потім і ресурс Tencent оголосили датою початку продажів iPhone 6 19 вересня. Дата ідеально підходить під традицію Apple починати продаж нових пристроїв у п'ятницю. Але все ще може змінитися. Принаймні, так вважають різні джерела в китайських засобах масової інформації. За їхніми даними, отриманими від постачальників Apple, продаж iPhone 6 та iPhone Air смартфона стартує в четвер, 25 вересня. 


Варіант можливого вигляду iPhone 6

Сама презентація, в ході якої світ побачить нове покоління iPhone, відбудеться 15 вересня - рівно за 10 днів до початку продажу. На ній будуть представлені 4,7-дюймовий iPhone 6 і 5,5-дюймовий iPhone Air. Продаж смартфонів почнеться в один день, 25 вересня.

За даними тих же джерел, 4,7-дюймова модель не матиме ​​модифікації на 16 ГБ вбудованої пам'яті, а 32-гігабайтний iPhone 6 коштуватиме $ 850. У свою чергу iPhone Air буде доступний і з 16 ГБ пам'яті за ціною від $ 965. Ціни актуальні для Китаю. Аналогічні дані були опубліковані і ресурсом Tencent.

В цілому, якщо до дати початку продажу можна, і, швидше за все, потрібно, ставитися скептично, то інформація про обсяги пам'яті, ціни і назву нового флагмана Apple цілком може виявитися вірною. Трохи більше двох місяців відділяють нас від того, щоб все дізнатися і побачити своїми очима.

P.S. iPhone 6 та iPhone Air працюватимуть на базі нової iOS 8, яка була представлена місяць тому назад і не отримала, на жаль, ніяких нових інноваційних введень. iOS 8 зараз знаходиться на стадії бета-тестування.

За матеріалами http://www.iphones.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.