Відомі характеристики нового Android-смартфона Motorola Moto X+1

Анонс флагманського смартфона від компанії Motorola під назвою Moto X+1 може відбутися в серпні. Вже досить давно відомо, що новинка за характеристиками буде дещо поступатися топовим пристроям від інших виробників. 



Днями в інтернеті, точніше, на сайті магазину Livraria Logos, з'явилися технічні характеристики ґаджета. На даний момент сторінка з новим флагманом вже недоступна, але все найцікавіше вже було підглянуте народом.

Якщо вірити останнім даним, то Moto X+1 отримає дисплей з діагоналлю 5,2 дюйма і роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, процесор Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,3 ГГц, 2 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам'яті.

Крім цього, смартфон буде оснащений двома камерами на 12 і 5 Мп, слотом для карт пам'яті формату microSD, а також модулями Wi-Fi, Bluetooth, NFC і LTE. За автономність смартфона відповідатиме батарея ємністю 2900 мАг.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.