Як змінити мелодію дзвінка та смс на iPhone без використання iTunes

В статті піде мова про додаток, за допомогою якого рінгтони можна зробити прямо в iPhone і встановити їх в якості мелодії дзвінка або sms-повідомлення.

Описаний нижче спосіб працюватиме на телефонах зі встановленим додатком AnyRing, яким можуть скористатися лише власники моделей iPhone з джейлбрейком. Якщо у Вас саме такий айфон, заходимо в Cydia, переходимо у вкладку Search і вводимо в пошуку - "AnyRing", встановлюємо додаток, натиснувши "Install Trial" і "Confirm" у верхньому правому куті. Запускаємо AnyRing і приступаємо до нескладної процедури, яка описана в інструкції нижче:

1. У розділі "Select Ring From..." вибираємо музичну композицію для нашого iPhone-рінгтона, як показано на зображенні. Тут же нижче можна записати свій власний рінгтон за допомогою мікрофону або вибрати отриманий по Bluetooth.



2. Виставляємо часовий проміжок звучання рінгтона

3. Застосовуємо отриманий відрізок в якості рінгтона для вхідного дзвінка або мелодії СМС.

Готово, тепер у Вас є свій рінгтон для айфона.

Термін ознайомлення з безкоштовною версією додатка AnyRing становить 10 днів, якщо за цей час Вам сподобається робити рінгнони з AnyRing, то доведеться купити платну версію за $ 3.99.

За матеріалами ibobr.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.