Google продемонструвала роботу модульного смартфона Project Ara

Компанія Google на спеціальному заході ресурсу Engadget Expand в Нью-Йорку провела наочну демонстрацію роботи модульного Андроїд-смартфона Project Ara.



Як повідомляють ЗМІ, під час демонстрації на апараті запустили гру Angry Birds, показали мультфільм «Красуня і чудовисько» і сам процес заміни модулів.

Завдяки спеціальному додатку можна буде відключити модулі, які необхідно замінити, після чого магнітна фіксація компонентів буде ослаблена, і користувач зможе самостійно встановити інший модуль без необхідності перезавантаження смартфона. Представник Google також продемонстрував роботу датчика серцебиття, який був підключений до ґаджета.

Інтернет-гігант проведе власні презентації, присвячені Project Ara, на початку 2015 року: 14 січня в США і 21 січня в Сінгапурі.

Повідомляється, що перші модульні смартфони можна буде придбати вже в січні наступного року за ціною 50 доларів. Тоді ж буде і запущений інтернет-магазин з продажу модулів.

За матеріалами http://droider.ru/

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.