Samsung представить лінійку дешевих Android-смартфонів Galaxy J

На сайті популярного бенчмарка GFXBench був помічений ще не презентований офіційно смартфон Samsung з індексом SM-J100F, який, як передбачається, стане першим ґаджетом нової лінійки південнокорейського виробника під назвою Galaxy J.




Згідно з даними тестера, апарат оснащений 4.8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 480x800 пікселів, 4-ядерним процесором Marvell PXA1908 з тактовою частотою 1.2 ГГц і графікою Vivante GC7000UL, 1 ГБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованої, з яких користувачеві доступні 2.2 ГБ.

Крім того, девайс отримав бездротові модулі Bluetooth, Wi-Fi і GPS, 5 Мп основну камеру з LED-спалахом і 5 Мп фронтальну, обидві камери записують Full HD-відео. Працює смартфон під управлінням операційної системи Android 4.4.4 KitKat.


Дата анонса Samsung SM-J100F поки не відома. Судячи із вказаних характеристик, смартфон належатиме до дешевих пристроїв бюджетного класу.

За матеріалами smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.