Apple випустить музичний додаток для Android

Як повідомляє ресурс 9to5mac, Apple почне використовувати сервіс Beats Music у власних продуктах.

Зокрема, Apple всерйоз має намір створити конкуренцію Google Play Music і, за чутками, готується випустити додаток для потокового музичного сервісу не тільки для iOS, але і для Android-пристроїв.




Нагадаємо, в 2014 році Apple придбала компанію Beats Electronics за 3 мільярди доларів. Ця угода стала найбільшою з моменту заснування "яблучної" корпорації. Експерти вважають, що основною причиною купівлі став саме музичний сервіс Beats Music.

Вже сьогодні програма для користування Beats Music наявна в Google Play Store, проте, судячи з чуток, нас чекає абсолютно новий додаток. Відповідно до джерела, інтерфейс нового сервісу буде розроблений в Apple, а в його основі буде закладена програмна "начинка" від Beats.

Сервіс дозволить користувачеві слухати будь-які треки і плейлисти за 7,9 доларів на місяць. Передбачається, що реліз може відбутися восени, коли Apple представить нову версію iOS, в яку вже буде інтегрований сервіс. Більш того, додаток буде доступний для завантаження в Google Play Store. На даний момент це вся інформація про цей новий «яблучний» додаток.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.