Відомі точні характеристики флагмана HTC One M9 Hima

Відомий інсайдер UpLeaks вирішив розставити всі крапки над «i», опублікувавши в своєму блозі повний перелік характеристик нового тайванського смартфона HTC Hima One M9.



На думку інсайдера, в HTC Hima (швидше за все ґаджет називатиметься One M9) отримає процесор Snapdragon 810, екран з роздільною здатністю Full HD і діагоналлю 5 дюймів, 3 ГБ оперативки і 32/64 ГБ флеш-пам'яті + підтримка microSD, а також акумулятор ємкістю 2840 мАг.

Флагман отримає 2 камери на 20.7 та 4 Мп. Остання, до речі, буде виготовлена за фірмовою для компанії технології UltraPixels. Нікуди не дінеться підтримка LTE, стереодинаміки BoomSound і Bluetooth 4.1, які були в попередника.

Працювати смартфон буде під управлінням операційної системи Android 5.0.2, поверх якої буде встановлений інтерфейс Sense 7.0.

Смартфон має бути презентований 1 березня.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.