Як змінити дату і час на комп'ютері

В статті піде мова про те, як змінити час та дату на комп’ютері з Windows 7

Процедура досить проста. Переміщаємо курсор миші в нижню праву частину екрану, знаходимо там дату та число. Клацаємо лівою кнопкою миші, перед нами відкривається вікно.



Тут ви не внесете ніяких змін, дане вікно буде корисним, наприклад, щоб подивитися, скільки днів у цьому місяці. Щоб приступити до змін, нам необхідно клікнути лівою кнопкою миші по напису: «Зміна параметрів дати і часу».

Отже, тепер перед нами з'являється інше вікно з трьома вкладками. Нас цікавить «Дата і час».Тут можна знайти кнопку «Змінити дату і час» (важливий момент: обліковий запис, яким ви користуєтеся зараз, повинен мати права адміністратора, в іншому випадку, комп'ютер попросту обмежить доступ до налаштувань, і час ви не зміните).

Натискаємо її і бачимо вже віконце «Настройки часу і дати».

В  лівій його частині знаходиться блок з календарем. Здійснюючи гортання за допомогою чорних трикутників маленького розміру, можна вибрати місяць і рік.

У правій частині вікна знаходиться циферблат, натискаєте на перше число (години) і міняємо на потрібне значення годин, хвилин і секунд, або утримуємо клавішу миші на трикутниках праворуч (верхній збільшує час, а нижній - зменшує). Після того, коли ви розібралися, як налаштувати дату і час на комп'ютері, натискаємо «ОК» скрізь, де нам це пропонується, і насолоджуємося правильною датою!

Важливо! Якщо після перезавантаження у вас збивається час - це віруси або треба замінити батарейку в системному блоці.

За матеріалами useroff.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.