Новий iPhone 6S отримає 12-мегапіксельну камеру

Нещодавно з китайських джерел прийшло повідомлення, яке підтверджує, що наступне покоління iPhone, вихід якого очікується цієї осені, отримає 12-мегапіксельну основну камеру. Про це пише AppleInsider, посилаючись на головного виконавчого директора IHS China Кевіна Вонга (Kevin Wong).



На своїй сторінці в китайській соціальній мережі Sina Weibo Кевін Вонг написав, що за повідомленнями джерел, iPhone 6S отримає основну камеру зі збільшеною до 12 мегапікселів роздільною здатністю, але із зменшеним розміром самих пікселів. Для порівняння, в iPhone 6 і 6 Plus встановлена ​​8-мегапіксельна камера з розміром пікселів 1.5 мкм кожен.

Про те, що айфон 6S отримає 12-мегапіксельну камеру, вже повідомляв провідний аналітик компанії KGI Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo). Також, за його відомостями, новинка отримає процесор A9, 2 ГБ оперативки і оновлений сканер відбитків пальців Touch ID, зберігши при цьому попередній розмір екрану і успадкувавши від попередника ключові елементи дизайну.

За матеріалами vk.com/apple_ios

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.