LG випустить найтонший телевізор в світі

Компанія LG привезла на індустріальну виставку в Сеулі прототип 55-дюймового телевізора з OLED-екраном.

Унікальність пристрою полягає в тому, що його товщина становить менше 1 мм, що майже в 5 разів тонше, ніж остання 55-дюймова OLED-модель корейської компанії.



Вага представленого пристрою становить всього 1,9 кг, а завдяки магнітній підкладці на стінці, телевізор можна вішати на вертикальну поверхню без будь-яких додаткових кріплень. Можливо, тому зарубіжні ЗМІ прозвали новий телевізор від LG "паперовими шпалерами" нового покоління. Цікаво, що завдяки OLED-технології південнокорейський гігант зробив пристрій не тільки тонким, але і гнучким.

OLED-панель виготовлена зі світлодіодів і, на відміну від рідкокристалічних пристроїв, не потребує підсвічування, тому товщина значно менше.

Передбачалося, що нова технологія прийде на зміну рідким кристалам, проте цього поки не відбулося з ряду причин, пов'язаних з виробництвом екранів. Згідно з прогнозом аналітичної компанії NPD DisplaySearch, перехід до OLED може відбутися через пару років.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.