Секретні коди для iPhone

Для смартфонів iPhone існують секретні коди (комбінація цифр і символів), які відомі не всім. За їх допомогою можна легко і миттєво відобразити на екрані пристрою інформацію про sim-карту, підключені сервіси, IMEI коди і багато іншого.




Секретні коди для iPhone - це команди, які складаються з символів і цифр. Вони дозволяють швидко отримати потрібну інформацію. Вводити їх потрібно в номеронабирачі, після введення слід натиснути зелену кнопку виклику.

Код *#06#. За його допомогою власник будь-якого смартфона може подивитися свій IMEI номер. Дана команда працює на всіх мобільних пристроях.

Код *#21#. Цей код надає інформацію про активованої переадресації повідомлень, дзвінків та інших даних. Дана команда також працює на всіх мобільних пристроях.

Код *#62#. Він дозволяє власникові телефону дізнатися номер, на який проводиться переадресація вхідних дзвінків при включеному iPhone або перебування пристрою поза зоною покриття.

Код ##002#. Команда дозволяє відключати будь-яку переадресацію дзвінків. В результаті приймати дзвінки буде тільки власник телефону.

Код *#30#. Виводить на екран інформацію про номер вхідного абонента.

Код *#33#. Відображає дані про блокування вихідних сервісів, наприклад SMS, дзвінків та інших даних.

Код *#43#. Виводить на екран дані про очікування виклику.

Код *# 61#. Виводить звіт кількості пропущених дзвінків.

Код *#67#. Виводить інформацію про презентацію з'єднаного ідентифікованого номера.

Код *225#. Відображає баланс згідно з тарифними планами на кредитній основі.

Код *646#. Відображає інформацію про розмови, згідно тарифних планів на кредитній основі.

Код *777#. Виводить поточний баланс, а також інформаційне операторське меню, залежно від стільникового оператора, який використовується.

Код *3001#12345#*. По-іншому його називають «меню Джеймса Бонда». Після його введення на екрані з'являється інформація про SIM-карту, рівень сигналів стільникових мереж. Крім того, власник телефону може побачити показники прийому стільникового сигналу. Дані оперативно оновлюються.

Наведені вище секретні коди iPhone працюватимуть не в усіх, адже ті чи інші сервіси можуть не підтримуватися певними операторами мобільного зв'язку.

Увага: будьте обережні під час введення цих кодів. Помилкове введення команди здатне викликати небажані наслідки або порушити роботу смартфона. Якщо Ви недосвідчений користувач, то краще не користуйтеся цими кодами.

За матеріалами: appleformy.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.