BlackBerry Priv – перший смартфон BlackBerry на Android

Цього тижня компанія BlackBerry відкрила попередню реєстрацію для бажаючих придбати її перший смартфон-слайдер під управлінням операційної системи Android. Напередодні початку продажу компанія випустила перше офіційне відео з демонстрацією роботи BlackBerry Priv. Як і очікувалося, слайдер працює практично на "чистій" версії Android з деяким додатковими сервісами від BlackBerry.





Відео демонструє, що на смартфоні встановлені фірмові сервіси компанії, наприклад BlackBerry Hub. Також продемонстрована механічна QWERTY-клавіатура, яку також можна використовувати в якості тачпада, як у попередніх пристроях BlackBerry.

На даний момент відомо, що BlackBerry Priv має загнутий з двох сторін 5,4-дюймовий дисплей, камеру, сертифіковану Schneider-Kreuznach, потужну аудіосистему і акумулятор ємністю 3410 мАг.

Про офіційну вартість і дату початку продажу BlackBerry Priv поки нічого невідомо.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.