Як дзвонити з iPad 3G

Є декілька способів, як здійснювати телефонні дзвінки з айпадаSkype, Facetime і т.д. Але сьогодні мова піде про те, як дзвонити з айпада на звичайні телефонні номери через SIM-картку, вставлену в планшет.


Для дзвінків нам знадобиться планшет iPad з джейлбрейком та підтримкою 3G/4G. Фукнцію дзвінків забезпечуватиме твік PhoneItiPad. Він доступний у Cydia за ціною 19.99 доларів.

Інструкція з налаштування PhoneItiPad:

Крок 1: Дізнайтеся одиннадцятизначний серійний номер вашого iPad 3G, який знаходиться у вкладці Настройки -> Основні -> Про пристрій. Це ваш унікальний ідентифікатор, який стане в нагоді вам пізніше для настройки.

Крок 2: Придбайте PhoneItiPad тут. Вкажіть серійні номер в розділі Додаткова інформація.

Крок 3: Запустіть Cydia і додайте наступний репозиторій http://apps.iphoneislam.com. Знайдіть в пошуку і встановіть PhoneItiPad.

Крок 4: Після цього твік повинен відразу запрацювати, і ви зможете здійснювати дзвінки, відправляти та приймати SMS, як показано в ролику далі:

Важливе зауваження: твік працює тільки на iPad 3G першого покоління і вимагає джейлбрейка планшета.

За матеріалами macdigger.ru


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.