Як включити режим енергозбереження в iOS 9

Режим енергозбереження (Low Power mode) став одним з найбільш довгоочікуваних нововведень в iOS 9. Коли режим активний, знижується фонова активність додатків, відключається частина анімацій, швидше гасне підсвічування і вимикається дисплей, якщо апарат лежить екраном вниз.



Як включити режим енергозбереження та зекономити заряд батареї в iOS 9
Новий режим iOS 9 включається через меню Установки → Акумулятор. Є тільки перемикач вкл/викл, ніяких додаткових налаштувань не передбачено.
Також при зниженні заряду акумулятора до 20% і 10% iOS 9 автоматично пропонує активувати Режим енергозбереження системним повідомленням.

Як вимкнути режим енергозбереження
Примусово режим відключається через меню Установки → Акумулятор.
Якщо підключити iPhone/iPad до зарядного пристрою, при досягненні заряду батареї 85% режим енергозбереження відключиться самостійно.

Чи можна використовувати режим енергоспоживання постійно
При включеному режимі не працює фонова актуалізація даних. Наприклад, Pocket автоматично не завантажить нові статті, а Mail не отримає Gmail пошту. Але при цьому справно приходять Push-повідомлення від більшості додатків. Якщо не враховувати незручності із підсвічуванням, яке швидко гасне, і злегка загальмованим інтерфейсом, то режим енергозбереження цілком придатний для постійного використання.
Крім того, режим енергоспоживання зручно включати на ніч - батарея практично не розряджається.

За матеріалами: ukrainianiphone.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.