Pepsi випустить фірмовий смартфон на Android

20 жовтня цього року компанія Pepsi представить власний смартфон.


Як стало відомо, апарат буде називатися Pepsi P1. Серед технічних характеристик пепсіфона - 5,5-дюймовий дисплей роздільною здатністю FullHD 1920х1080 точок, 64-бітний процесор MediaTek MT6592 (1,7 ГГц), 2 Гб оперативки, 16 Гб вбудованої пам'яті, 13-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери, а також акумулятор на 3000 мАг. Товщина пристрою становитиме 7,7 мм.

Також ґаджет отримає дактилоскопічний сенсор, вузькі рамки навколо дисплея і цільнометалевий корпус. Логотип Pepsi буде розміщений на задній панелі смартфона. Апарат буде працювати на базі ОС Android 5.1 з надбудованою фірмовою оболонкою.

Варто зауважити, що раніше у Pepsi вже був досвід випуску брендового смартфона. Тоді партнером компанії була китайська Oppo. Спеціальна версія апарату N1 Pepsi Edition отримала особливу тему оформлення, чохол в стилістиці продукції Pepsi і видозмінену упаковку. Судячи з усього, цього разу мова йде не про схожу схему співпраці, а про унікальний смартфон.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.