Samsung випустила дешеві «шкіряні» смартфони

Компанія Samsung офіційно представила нову бюджетну лінійку смартфонів Galaxy On, до якої увійшли 5-дюймовий Galaxy On5 і 5,5-дюймовий Galaxy On7. Цікаво, що апарати отримали задню кришку, виготовлену "під шкіру", яку раніше можна було знайти виключно у флагманських пристроях виробника. Новинки будуть поставлятися з передустановленим фірмовим музичним сервісом Milk Music і системною утилітою Smart Manager, проте ці додатки не будуть вбудовані у прошивку, і користувачі, при бажанні, зможуть їх видалити.




Samsung Galaxy On5 отримав 5-дюймовий TFT-дисплей з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, 8-мегапіксельну основну камеру і акумулятор ємністю 2600 мАг. Старша модель оснащена 5,5-дюймовим HD-дисплеєм, 13-мегапіксельною основною і 5-мегапіксельною фронтальною камерами, а також акумулятором на 3000 мАг. Обидва ґаджети оснащені чотирьохядерним процесором Exynos 3475 з тактовою частотою 1,2 ГГц і 1,5 ГБ оперативної пам'яті. З 8 ГБ вбудованої пам'яті користувачеві доступно тільки 4,9 ГБ, але в обох смартфонах є слот для карт microSD об'ємом до 128 ГБ.

На даний момент Samsung Galaxy On5 і On7 представлені лише на китайського ринку, але очікується їхня поява і в інших регіонах. Про вартість новинок компанія поки нічого не повідомляє.

За матеріалами 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.