iPhone 7 може отримати вигнутий екран

Чутки, які нещодавно з’явилися в інтернеті, стверджують, що Apple зацікавилася вигнутими дисплеями і планує встановити такий в iPhone 7.


Джерело ресурсу AppleApple повідомило, що екран смартфона буде загнутий по краях, на зразок Galaxy S6 Edge/Edge+ від Samsung. Деформовані частини будуть частиною основного екрану, але працюватимуть як додаткові області.

Завдяки вигнутому дисплею Apple зможе не тільки вивести на грані додаткові елементи функціональності, але й збільшить розмір екрану без змін габаритів пристрою.

iPhone 7 може стати радикально новим смартфоном, як для покупців, так і для Apple. Є чутки про те, що наступне покоління пристроїв позбудеться 3.5-мм роз'єму для підключення навушників. Функції роз’єму візьме на себе Lightning-конектор і бездротові навушники.

За матеріалами droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.