Помилка Skype - збій; код +1601 Не вдалося доступ до послуги встановлення Windows

Skype отримав велику популярність як засіб спілкування через Інтернет. Але ця програма постійно розвивається, тож постійно виходять нові версії Скайпу (особливо після того, як програму купила корпорація Microsoft). Старі версії перестають підтримуватися і відмовляються працювати. Для того, щоб оновити програму, достатньо зайти на сайт Скайпу, скачати свіжу версію і запустити установку. Однак, деколи оновлення не відбувається через помилку Skype: збій; код +1601 Не вдалося отримати доступ до послуги установки Windows.



Це проблема пов'язана зі службою інсталятора Windows, часто виникає в операційній системі Windows XP. Для того, щоб усунути цю помилку Skype, необхідно виконати два простих кроки:

1 Оновити Windows Installer. Для цього скачайте його за посиланням і встановіть на комп'ютер.

2 Виконайте скасування реєстрації та повторно зареєструйте інсталятор Windows. Для цього натисніть "Пуск" - "Виконати" (можете так само скористатися поєднанням клавіш "Win" + "R")

Введіть msiexec/unreg і натисніть Enter. Навіть якщо ця дія була виконана правильно, може створитися враження, що нічого не відбувається, насправді все йде як треба, і ви робите все правильно.

Потім необхідно повторити дію - натиснути "Пуск" - "Виконати" тільки цього разу введіть команду msiexec/regserver.

Тепер необхідно повторити процедуру установки/оновлення Скайп, помилки Skype: «збій; код +1601 Не вдалося доступ до послуги встановлення Windows» не повинно  бути.

За матеріалами: pk-help.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.