Проблема з картою пам’яті на Android 4.4 – вирішення проблеми

У своєму оновленні Android до версії 4.4 Компанія Google намагалася убезпечити свою ОС - у всіх сторонніх додатків пропала можливість модифікувати файли, які не належать безпосередньо до цих програм. Це нововведення спричиняє проблеми з картою пам’яті, але його можна легко обійти, проте обов'язково у вас бути повинні бути root-права на смартфоні чи планшеті.



Отже, спочатку необхідно скачати додаток SDFix:KitKat Writable MicroSD.

Встановіть додаток на смартфон або планшет, запустіть його, натисніть Продовжити, погодьтеся з умовами і ще раз натисніть «Продовжити». Якщо у вас встановлені рут-права, надайте їх програмі SDFix.

Після отримання доступу SDFix знайде файл /system/etc/permissions/platform.xml і модифікує його, додавши в код рядки які дозволяють додаткам, які володіють доступом WRITE_EXTERNAL_STORAGE, проводити запис на карту пам'яті. Оригінальний файл буде збережений в папці /system/etc/permissions під ім'ям platform.xml.original-pre-sdfix, і при бажанні його можна буде відновити. По завершенню операції пристрій слід перезавантажити.

За матеріалами: info.mobilux.info

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.