Характеристики модульного смартфона Moto X

У мережі Інтернет з'явилися перші фото модульного смартфона Moto X4. Відразу кілька Західних ЗМІ опублікували фотографії двох версій ще не анонсованого флагманського смартфона Moto X4.



Так, якщо вірити цим даним, обидві модифікації апарата отримають модульний дизайн. Самі по собі модулі будуть підключатися до смартфону в нижній частині корпусу. Плагіни на даний момент розробляють не тільки Lenovo/Motorola, але і також деякі сторонні виробники.

Також відомо, що одна з версій Moto X4 отримала чіп Snapdragon 820+3ГБ/4 ГБ оперативної пам'яті. Також «під капотом» знайдеться 13 Мп камера з оптичною стабілізацією зображення, а діагональ дисплея становитиме 5,5-дюйма. Роздільна здатність - 2К. Ємність акумулятора - 2600 мАг.

Друга модифікація буде мати 5,5-дюймовий Full HD-дисплей, 2/3 ГБ оперативної пам'яті і 16/32 ГБ вбудованої. В основі – CPU Qualcomm Snapdragon 625. Основна камера – 16 Мп. Ємність акумулятора - 3500 мАг.

Презентація обох версій апаратів призначена на серпень цього року.

За матеріалами: itnews.com.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.