Android для Nokia Lumia 525

Власники бюджетного смартфона Nokia Lumia 525, випущеного майже три роки тому, можуть подарувати йому друге життя завдяки зусиллям розробника під псевдонімом Triszka Balazs. Йому вдалося запустити на своєму Lumia 525, який до сих пір працює на Windows Phone 8.1, прошивку CyanogenMod 13, створену на базі операційної системи Android 6.0.1 Marshmallow. Для цього розробнику довелося замінити завантажувальне меню UEFI на LK Bootloader і TWRP Recovery.




Незважаючи на старий процесор Qualcomm Snapdragon S4 і всього 1 ГБ оперативної пам'яті, прошивка на Lumia 525 працює досить плавно. На жаль, для повсякденного використання вона не підходить, так як в ній поки що не працює модем, звук і Wi-Fi, але ентузіаст обіцяє продовжити роботу над проектом і випустити в майбутньому докладну інструкцію для всіх бажаючих встановити Андроїд на Lumia 525.
Triszka Balazs розповів, що за допомогою спеціального "золотого ключа", який нещодавно потрапив в мережу, на будь-який смартфон під управлінням Windows можна встановити іншу операційну систему. На жаль, для повноцінної роботи прошивки необхідно провести оптимізацію драйверів і програмного коду Android під кожен окремий пристрій.



За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.