Відомі специфікації нового HTC Desire 10 Lifestyle

У базі даних популярного бенчмарка AnTuTu був помічений новий смартфон тайванської компанії HTC серії Desire - Desire 10 Lifestyle.




За даними тестера, новинка буде оснащена екраном з роздільною здатністю 1280х720 пікселів, 64-бітним 4-ядерним процесором серії Snapdragon 400 від Qualcomm з частотою 1.2 ГГц і графікою Adreno 305, 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої, ОС Android 6.0.1 Marshmallow "з коробки" зі звичним HTC Sense, а також 5 Мп фронтальною камерою і 13 Мп основною.

Попередні витоки інформації повідомляли про наявність на борту смартфона 5.5-дюймового дисплея і фронтальних стереодинаміків HTC BoomSound з 24-бітним DAC.
Офіційний анонс HTC Desire 10 Lifestyle може відбутися вже в рамках виставки електроніки IFA 2016, яка пройде з 2 по 7 вересня в Берліні.

За матеріалами: smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.