Meizu представила новий смартфон за 195 доларів

Meizu презентувала новий потужний смартфон M3EКитайська компанія зробила саме те, чого чекали споживачі: недорогий смартфон в металевому корпусі з достойними характеристиками.



M3E, він же Meilane E, повторює M3 Note за характеристиками і дизайном, що пішло смартфону на користь. За більш тонкий корпус новинці прийшлося поступитися ємністю акумулятора (3 100 мАг проти 4 100 мАг).

В усьому іншому характеристики схожі: 5.5-дюймовий FullHD-екран, процесор Helio P10, 3 ГБ оперативної, 32 Гб вбудованої пам'яті+microSD або слот для другої nanoSIM-карти. Роздільна здатність основної камери - 13 мегапікселів (діафрагма f/2.2). Фронтальна камера - 5 мегапікселів і f/2.0 (підійде для любителів селфі). Є сканер відбитків пальців.

Meizu пропонує декілька варіантів кольору корпусу для M3E: синій, сірий, сріблястий, золотистий і рожевий. За кожен з них покупцеві доведеться віддати 195 доларів. За попередніми даними,смартфон повинен продаватися в європейських країнах.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.