Як зекономити заряд батареї в Pokemon Go

Гра з доповненою реальністю Покемон Го для Android та iOS стала досить популярною. Але почавши грати в Pokemon Go, вже через кілька годин ви зрозумієте, наскільки ця гра «ненажерлива» по відношенню до батареї вашого пристрою. Вся справа в тому, що, коли ви граєте в Pokemon Go, використовуються практично всі можливості вашого смартфона або планшета, включаючи передачу даних, навігацію, камеру, різні датчики і екран. Через це навіть пристрої з потужними акумуляторами «сідають» дуже швидко, і вам доведеться переривати гру, щоб їх зарядити.




У цій статті піде мова про те, як продовжити час автономної роботи вашого смартфона або планшета і зробити так, щоб ви змогли грати в Pokemon Go якомога довше.

1. Перевірте яскравість екрану

Перше, що вам необхідно зробити, щоб максимально збільшити час роботи вашого смартфона або планшета від акумулятора під час гри в Pokemon Go - перевірити яскравість екрану. При максимальній яскравості дисплей споживає дуже багато енергії, а гра Pokemon Go працює таким чином, що він задіяний майже постійно.
Зменшіть яскравість екрану вручну, або включіть автоматичне регулювання. В останньому випадку система сама буде підлаштовувати яскравість дисплея, в залежності від освітлення. Якщо Ви граєте в яскравий сонячний день, яскравість буде максимальною, і Ви будете бачити все, що відбувається на екрані. У темну пору доби або в приміщенні яскравість буде знижена, завдяки чому батарея вашого смартфона або планшета «проживе» довше.

2. Вимкніть функцію доповненої реальності (AR)

Знаєте, що найбільше виснажує батарею вашого пристрою? Це - функція доповненої реальності. Звичайно, без неї гра буде не настільки приваблива, але її відключення дозволить непогано заощадити заряд.
По суті, для того, щоб відключити функцію доповненої реальності, потрібно просто вимкнути камеру. Для цього під час схоплення покемона натисніть на перемикач в правому верхньому куті.

3. Використовуйте режим економії заряду батареї

У грі Pokemon Go є власна функція «Економія батареї», яка допомагає зберігати заряд батареї під час ходьби. Ця функція працює досить просто: коли ви йдете, екран вашого смартфона або планшета затемнюється і менше витрачає енергію акумулятора. Для того, щоб активувати цей режим, просто опустіть верхню частину смартфона або планшета вниз. При цьому, коли поблизу з'являтимуться покемони, ваш пристрій завібрує, і ви зможете їх зловити.

4. Використовуйте офлайн-навігацію

Для визначення місця розташування гра Pokemon Go використовує Карти Google, які в онлайн-режимі досить сильно розряджають батарею вашого пристрою. Однак існує можливість істотно зменшити споживання мобільного трафіку і знизити витрату акумулятора. Для цього просто відкрийте програму Карти Google і збережіть карту свого міста для використання офлайн. Тепер гра Pokemon GO буде завантажувати карти не з інтернету, а з кеша, що не тільки збереже заряд батареї і зменшить кількість переданих даних, але також значно збільшить швидкість гри.

5. Купіть зовнішній акумулятор

Якщо ви не втомлюєтеся годинами вистежувати і ловити покемонів, вам варто придбати зовнішній акумулятор. Підключивши до нього свій смартфон або планшет, Ви можете продовжувати грати в Pokemon GO, поки зовнішній акумулятор не розрядиться.

За матеріалами blog.comfy.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.