Як видалити сервіси Mail.Ru та Яндекс з комп'ютера

Багато з інтернет-користувачів чули про сайти Mail.Ru та Яндекс, за допомогою яких можна шукати інформацію в Мережі, реєструвати електронну скриньку, зберігати файли в «хмарних» сховищах та багато іншого. Але, на жаль, ці сервіси зловживають своєю довірою до користувачів та дуже часто встановлюються на комп’ютери без відома їхніх власників, наприклад, при встановленні інших програм. Як позбутися цих нав’язливих тулбарів від Яндекс та Майл.Ру?


Українська антивірусна лабораторія Zillya розробила інфографіку, де детально описано, як очистити свій комп’ютер від цих непотрібних програм. Щоб збільшити картинку, клікніть на неї.




Також, щоб в подальшому запобігти самовільному встановленню таких додатків, встановіть на свій ПК антивірус, наприклад, той же Zillya, ESET NOD 32, Avast чи будь-який інший.

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.