Офіційний iPhone 7 скоро з’явиться в Україні

За інформацією джерел порталу UiP.me, чекати на офіційні iPhone в Україні залишилося зовсім недовго – в цьому році нові смартфони можуть з'явитися на полицях вже в жовтні. Втім, поки що офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Оформити всі необхідні документи та дозволи можуть як трохи раніше, так і з деякими затримками.



Зараз смартфон проходить сертифікацію – переконатися в тому, що смартфон «легальний», можна буде за спеціальними артикулами: UA/A, RM/A, RK/A, Z/A, SU/A, FS/A. Вони нанесені на коробку офіційних iPhone і зберігаються в пам'яті пристрою, тому їх можна буде перевірити в системних налаштуваннях. В Україні діє єдиний дистриб'ютор iPhone - компанія ASBIS. Відповідно, всі офіційні апарати будуть забезпечуватися гарантійним талоном від ASBIS.

Про ціни на моделі iPhone 7 і iPhone 7 Plus в Україні поки нічого невідомо - ця інформація з'являться по ходу підготовки до запуску продажів. Ймовірно, пристрої будуть доступні у всіх авторизованих Apple магазинах і роздрібних мережах.

Список авторизованих магазинів компанією
Apple

Citrus
Kyivstar
MOYO
Rozetka
TTT
WhiteStore
iLand
iOne
iStudio
ringoo
АЛЛО
АМЕРИКА!
Фокстрот
Эльдорадо
COMFY

Нагадаю, що самі смартфони були презентовані 7 вересня і стали доступні для придбання в країнах першої хвилі вже 16 вересня. Завтра продажі стартують також і в країнах другої хвилі - Україна в їх число не входить. 

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.