Як ввімкнути відображення відсотків заряду батареї на iPhone/iPad

Вперше користуючись iPhone або iPad, користувач не замислюється про такі речі, як налаштування елементів інтерфейсу, проте з часом кожна опція може стати потрібною. У цій статті піде мова про індикатор батареї iOS і можливості його налаштування.




Отже, даний інформативний модуль розташований в правій частині статус-бару (верхня частина екрану) і візуально показує рівень заряду акумулятора iPhone або iPad.

Крім того, можна активувати більш точне відображення рівня зарядки в процентах.
Відсотки батареї на iPhone включаються так:

Перейдіть в меню Налаштування -> Акумулятор і активуйте перемикач "Заряд у відсотках".

Для більш наочної демонстрації рівня заряду також використовується колірна схема маркування. Зелений колір - високий/середній рівень, червоний - низький рівень, жовтий - режим енергозбереження.

Останній говорить про те, що пристрій перейшов у режим низького споживання енергії за допомогою відключення деяких функцій (автоматичне налаштування яскравості і контрасту, відключення фонового оновлення програм і т.д.).

Починаючи з iOS 9 система пропонує активувати даний режим при падінні рівня заряду до 20%, в більш ранніх версіях опцію доведеться включати самостійно. Включити або відключити енергозберігаючий режим можна все в тому ж меню Налаштування -> Акумулятор.

Про розряд акумулятора користувача iPhone або iPad інформує не тільки індикатор в статус-барі. Також в системі наявна докладна статистика по енергоспоживанню всіх додатків. Вона доступна в меню Налаштування -> Акумулятор -> Використання акумулятора.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.