HTC випустить смартфон з вигнутим екраном

Тайванська компанія HTC зараз переживає не найкращі часи. Вона вже не випускає стільки смартфонів, як декілька років тому, а кількість прихильників різко зменшилась. При цьому останній флагман HTC 10 виявився цілком конкурентоспроможним на фоні таких негараздів. Нещодавно в мережі з'явилися перші чутки про наступний флагман компанії HTC 11, який може отримати вигнутий екран.


Як повідомляє джерело, HTC 11 отримає 5,5-дюймовий вигнутий дисплей з роздільною здатністю 2560х1440 пікселів (2К), 12-мегапіксельну основну і 8-мегапіксельну фронтальну камери. Для порівняння, в HTC 10 встановлені 5,2-дюймовий екран з такою ж роздільною здатністю, 12-мегапіксельна основна і 5-мегапіксельна фронтальна камери.

Що стосується вигнутого дисплея, то поки що нічого толком не зрозуміло. Ймовірно, ми побачимо щось схоже на те, що робить компанія Samsung. Логічно припустити, що в цьому випадку HTC перейде на використання AMOLED- або OLED-дисплеїв замість фірмових Super LCD.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.