Microsoft скасувала обов’язкову реєстрацію в Skype

На сьогоднішній день багато онлайн-сервісів і веб-сайтів вимагають від користувачів реєстрації: без цього вони не надають доступ до своїх можливостей і функцій. Однак останнім часом деякі великі компанії почали відходити від такої практики. Зокрема, раніше Facebook дала своїм клієнтам можливість користуватися Messenger без реєстрації. Тепер так само вчинила і компанія Microsoft з популярним сервісом Skype.



Тепер для спілкування в Skype користувачам досить відкрити веб-версію сервісу і зайти в нього в якості гостя. Після цього можна буде обмінюватися текстовими повідомленнями і здійснювати голосові та відеодзвінки.

Однак, якщо користувач не входить в Skype під своїм обліковим записом, історія його повідомлень зберігається всього добу. Передбачається, що нова можливість буде зручна в першу чергу тим, хто користується месенджером тільки час від часу.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.