МКХ-10 скачати українською мовою на Android

МКХ 10 – Міжнародний класифікатор хвороб 10-го перегляду, де всі визнані світовою наукою захворювання закодовані за допомогою спеціальних кодів. Така класифікація допомагає стандартизувати захворювання для статистичних та досліджень. МКХ 10 також широко використовується для оформлення лікарняних листів.





Безумовно, що МКХ 10 кожен лікар повинен мати під руками. Тому я створив Android-додаток МКХ 10 українською на основі веб-версії україномовної МКХ 10 - mkh10.com.ua. Автор цього сайту – український лікар Антон Косяк. Додаток МКХ 10 був компільований мною за допомогою сервісу AppsGeyser.

Додаток надає прямий доступ до сайту онлайн МКХ 10. Для його роботи необхідне підключення до інтернету. Перший запуск додатка може тривати близько 2-х хвилин, так як відбуватиметься завантаження баз даних. Згодом додаток запскатиметься значно швидше, але для його роботи все одно необхідний хоча б 2G інтернет.

В додатку МКХ 10 можливий вибір коду захворювання за категорією, пошук за ключовим словом та пошук захворювання по коду. Завантажити додаток можна звідси. Щоб встановити додаток, переконайтеся, що у вашому Андроїд-пристрою в Налаштуваннях безпеки стоїть галочка на пункті «встановлювати додатки з невідомих джерел».

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.