Meizu анонсувала музичний смартфон Pro 6 Plus

Meizu продемонструвала флагманський смартфон Pro 6 Plus, який має певний музичний ухил.


Характеристики флагмана наступні: 5.7-дюймовий SuperAMOLED-екран з роздільною здатністю QHD, процесор Exynos 8890 і окремий музичний аудіопроцесор ESS, 4 ГБ оперативної, 64/128 ГБ вбудованої пам'яті. Екран підтримує технології Always On Display та є чутливим до сили натискання (аналог 3D Touch в iPhone).

Акумулятор на 3400 мАг підтримує технологію швидкої зарядки і відновлює 60% заряду за 30 хвилин. Серед інших особливостей виділяються аудіочіп AD45275, роз'єм USB Type-C, аудіоджек 3,5 мм і сканер відбитків пальців.

Основна 12-мегапіксельна камера Pro 6 Plus отримала сенсор IMX386 від Sony, гібридний автофокус, оптичну стабілізацію зображення і кільцеподібний спалах. Фронтальна камера не має стільки фішок, але знімає з роздільною здатністю 5 мегапікселів.

Meizu розпочне продаж Pro 6 Plus з 8 грудня. Версії з 64 і 128 ГБ пам'яті коштуватимуть 435 доларів і 480 доларів відповідно.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.