lifecell запустив новий вигідний тарифний план «3G+ Свобода»

Оператор мобільного зв'язку lifecell запустив по-справжньому революційний тарифний план «3G+ Свобода» з величезною кількістю хвилин в пакеті за вигідною ціною для дзвінків на всі напрямки: всередині мережі lifecell, на всі мобільні і стаціонарні мережі по Україні. Згідно зі статистикою споживання, такої кількості хвилин вистачить будь-якому користувачеві для того, щоб не замислюватися про те, кому дзвонити і скільки це коштує.


Лінійка нових тарифних планів «3G+ Свобода» - перша і єдина на ринку, в якій абоненти за плату від 60 грн в місяць отримують 750 хвилин для дзвінків на будь-які напрямки по Україні, до 10 Гбайт 3G+ мобільного інтернету, а також можливість без тарифікації користуватися соціальними мережами і месенджером BiP в Україні для відеодзвінків, чатів і пересилки файлів.

Перший місяць після підключення абоненти можуть користуватися пакетом послуг безкоштовно. Для цього абоненту потрібно придбати стартовий пакет, активувати SIM-карту і відразу почати користуватися. Діючі абоненти можуть підключитися до вибраного тарифу «3G+ Свобода» S, M або L за допомогою спеціальних USSD-кодів переходу. Найдешевший тариф S пропонує за 60 грн 750 хвилин дзвінків на всі українські номери, 2 Гб 3G-трафіку та безлімітний трафік у соцмережах.


Лінійка тарифних планів «3G+ Свобода» з безпрецедентною кількістю хвилин для дзвінків і збільшеним об'ємом мобільного інтернету доступна для всіх абонентів lifecell в Україні.

За матеріалами: 
smartphone.ua

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.