Pokemon GO отримає нових покемонів та підтримку PvP боїв

Ажіотаж навколо мобільного хіта цього літа Pokemon GO вже затих, але гра до сих пір має багато фанатів, і розробники регулярно радують їх оновленнями додатками. 




Зовсім недавно в гру додали нового покемона Дітто, який здатен набувати форми будь-якого іншого покемона. Крім цього, в коді останнього апдейта вдалося виявити 100 нових кишенькових монстрів з другого покоління покемонів – як звичайних, так і легендарних. І хоча покемони вже є в самому додатку, для гравців вони стануть доступними тільки після оновлення.

Також новий апдейт Pokemon GO отримає підтримку битв між гравцями, торгівлю покемонами, а також нові способи тренування і вирощування покемонів. Раніше розробники з компанії Niantic вже згадували, що все це з'явиться в грі, але про терміни впровадження цих функцій вони не повідомляли. Якщо вірити чуткам, оновлення з вищезгаданими функціями вийде 7 грудня.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.