Відомі характеристики смартфона ZUK Edge від Lenovo

Віце-президент компанії Lenovo опублікував в соціальній мережі Weibo скріншот зі специфікаціями майбутнього смартфона Edge під брендом ZUK.




Текст підтвердив не тільки назву пристрою, але і наявність потужного процесора Snapdragon 821 від Qualcomm.

Крім того, апарат отримає 6 Гб оперативки, 128 Гб вбудованої пам'яті, а також Android 7.0 Nougat в якості операційної системи. Раніше смартфон був помічений на сертифікаційному сайті TENAA, де стало відомо про 5,5-дюймовий Full HD-дисплей, 13-мегапіксельну основну і 8-мегапіксельну фронтальну камери, а також акумулятор на 3 000 мАг. У популярному бенчмарку AnTuTu новачок Lenovo набрав вражаючі 160 000 балів.

Швидше за все, новинка буде представлена ​​в 3 версіях: смартфон з 4 Гб оперативки і 32 Гб вбудованої пам'яті буде коштувати 435 доларів, з 4 Гб оперативки і 64 Гб вбудованої пам'яті - 478 доларів, а за версію з 6 Гб ОЗП і 128 Гб вбудованої пам'яті покупцеві доведеться викласти 536 доларів.

Очікується, що Edge вийде в Китаї до кінця 2016 року. В інших країнах смартфон ZUK дебютує на початку 2017 року.

За матеріалами: droider.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.