Як встановити сервісний пак SP1 у Windows 7

Windows 7 вийшла ще в далекому 2009-му році, але й досі користується популярністю в багатьох користувачів. Але не всі знають, що для повноцінного користування нею необхідно встановити Service Pack 1 – спеціальний пакет оновлень, який поліпшує стабільність роботи та уможливлює деякі нові функції системи. В статті піде мова про те, як встановити SP1 на Windows 7. 



Для початку, дізнаємося версію Windows і номер Service Pack за допомогою вікна «Система».

Напевно, найпростіший спосіб викликати вікно «Система», це – натиснути правою кнопкою миші по ярлику «Комп'ютер» на робочому столі і вибрати «Властивості»
Також можна відкрити «Панель управління» з меню Пуск, потім знайти і відкрити категорію «Система і безпека», а опісля натиснути на пункт «Система».

Після цих дій у Вас відкриється вікно «Система», в якому буде відображена інформація про версії і редакції Windows.

Де завантажити Service Pack 1 для Windows 7?

Існує кілька способів встановити Service Pack 1 на Windows 7, серед них: використання «Центр оновлення Windows» (він вбудований в операційну систему) або завантажити самому необхідний пакет (безкоштовно) і встановити його вручну. Напростіший варіант – це ввімкнення Центру оновлення та автоматичне завантаження сервісного паку 1. Але можна й завантажити його вручну, це підійде тим, хто не має постійного безлімітного доступу до інтернету.

Для того щоб завантажити Service Pack 1 для Windows 7, переходимо в центр завантаження Microsoft за посиланням і натискаємо «Завантажити». З’явиться вікно зі списком файлів, його необхідно прокрутити  вниз та вибрати файл windows6.1-KB976932-X64.exe         або windows6.1-KB976932-X86.exe ( в залежності від розрядності системи Х64 – 64-бітна, Х86 – 32-бітна, розрядність системи можна подивитися у вікні «Система», про яке згадувалося вище). Після завантаження запускаємо цей файл, підтверджуємо установку та чекаємо близько півгодини, після чого ноутбук перезавантажиться. Тоді можна буде користуватися оновленою Windows 7 SP1.

За матеріалами: info-comp.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.