VK випустила власний месенджер для Windows та macOS

VK випустила бета-версію десктопного месенджера «VK Messenger» для Windows і macOS та запрошує всіх бажаючих приєднатися до тестування продукту. Про це повідомляється на офіційній сторінці додатка в соціальній мережі.




«Зручний засіб спілкування для тих, хто не готовий відволікатися на новини, але хоче завжди залишатися на зв'язку» - саме так описує месенджер сама «ВКонтакте». У додатку доступні всі месенджер-функції веб-версії VK, включаючи групові чати, відправку фотографій, аудіозаписів та голосових повідомлень, а також стікери і вкладення до 200 Мб. Уже зараз бета-версія VK Messenger доступна для власників пристроїв на macOS і Windows.

Інтерфейс програми досить простий - вікно VK Messenger розділене на дві частини, в яких знаходяться безпосередньо чат і список всіх бесід. В налаштуваннях можна швидко змінити пароль, номер телефону і поштову адресу, які прив’язані до сторінки, активувати повідомлення або переглянути чорний список акаунта. Пропозиції та зауваження команда розробників просить залишати на спеціальній сторінці. Завантажити додаток можна звідси.

За матеріалами: uip.me

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.