З’явилися фото прототипа iPhone 8

Нещодавно з'явилася порція свіжої інформації про iPhone 8Більшість свіжих даних прийшла з мікроблога дизайнера і інсайдера Бенджаміна Гескіна. Частина з них - це матеріали від інсайдерів Apple, інша - візуалізації на тему.




Всі витоки про iPhone X або iPhone Edition об'єднує наявність вузьких рамок у OLED-дисплея iPhone 8, скляне покриття спереду і ззаду, металева окантовка, вертикальна подвійна камера.

Варіант корпусу під різними кутами був відтворений Bro.King по 3D-моделі від співробітника Foxconn, який поділився нею в Twitter. Тут можна побачити сканер відбитків на задній поверхні флагмана.

Судячи ж з перших фотографій прототипу без «начинки», знайомий сканер Touch ID зникне зовсім.



До речі, інсайдери припускають, що восени нас чекає анонс відразу 3 апаратів - iPhone 8, iPhone 7S і iPhone 7S Plus. Останні ґаджети не будуть сильно відрізнятися від наявної «яблучної» продукції.

За матеріалами: droider.ru



Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.