Як відкалібрувати сенсорний екран у Windows 10

З виходом Windows 10 користувчі планшетів мають змогу використовувати на своїх сенсорних ґаджетах повноцінну комп’ютерну ОС. Проте деколи сенсор може реагувати неточно на дотики користувача. Якщо ви помітили якісь проблеми з використанням сенсорного екрану планшета під управлінням Windows 10, або підключеного до комп'ютера цифрового пера, то варто провести його калібрування. 



Для калібрування пера або сенсорного екрану у Windows 10 необхідно перейти до Панелі управління, в якій потрібно скористатися ярликом Параметри планшетного комп'ютера, а в діалоговому вікні клікнути на кнопку Відкалібрувати. Для швидкого переходу до параметрів планшетного комп'ютера зручно використовувати пошук на панелі завдань із запитом «калібрування екрану».

По кліку на кнопці Відкалібрувати буде запущено Засіб калібрування дигітайзера, у вікні якого досить торкнутися зазначених хрестиком областей екрану, а потім погодитися зі збереженням змін. Відмовитися від змін допоможе кнопка з назвою Скинути, доступна в тому ж вікні.

Хочу зауважити, що не варто проводити калібрування просто так, якщо сенсор у вас працює нормально, це може погіршити його чутливість.

За матеріалами: wincore.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.