Смартфони Xiaomi отримають бездротову зарядку

У майбутніх пристроях Xiaomi з'явиться вкрай корисна функція. Саме такий висновок можна зробити після того, як китайська компанія з'явилася в списку Консорціуму бездротової електромагнітної енергії – групи технологічних фірм, метою якої є просування стандарту бездротової зарядки Qi. У Xiaomi поки ніяк не афішують цього події і не дають ніякого офіційного коментаря з приводу приєднання до цієї спільноти. Але в мережі вже почали з'являтися чутки про майбутні пристрої компанії.



Приєднання Xiaomi до Консорціуму бездротової електромагнітної енергії означає те, що компанія зацікавлена ​​в використанні цієї технології в своїх продуктах. За деякими даними, першим девайсом китайського виробника з підтримкою функції бездротової зарядки стане наступний флагманський смартфон Xiaomi Mi7.

Слід зазначити, що деякі останні пристрої, такі як Samsung Galaxy S8/S8 Plus, iPhone 8, 8 Plus і X, підтримують бездротову зарядку на відстані до 30 см від джерела заряду при використанні спеціального обладнання. Не виключено, що власники Xiaomi Mi7 зможуть заряджати ґаджети «через повітря».


Слідом за смартфонами Xiaomi може реалізувати підтримку бездротової зарядки і в інших своїх продуктах для «розумного» будинку.

За матеріалами:
4pda.ru

Коментарі

  1. Те що десь двадцять років назад було на рівні фантастики вже становиться звичною річчю, адже ринок смартфонії виглядає як поле битви між технологічними гігантами, хто використає найсучасніше той і виграв, до того ж що стосується зарядних пристоїв, - смартфон, або інший гаджет, довго не тягне і заряджати треба часто і краще як що є зовнішня зарядка

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Гарний інтернет-магазин у вас, тільки шкода, що україномовного інтерфейсу нема.

      Видалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.